Rulada de pui cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 8549 vizualizari

 

e foarte foarte foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari dezosati
  • 8 feli de branza topita sau cascaval
  • 6 feliute de baicon
  • 3 cremvusti
  • putin unt
  • pasta de tomate si putin sos de soia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Se taie pieptul de pui si se bate putin apoi se pune pe o folie de aluminiu uns cu unt. Se adauga feliile de branza dupa care se pune peste baconul taiat cubulete. Prajim 3 cremvusti, adaugam celor pregatite mai sus si rulam cu grija.

Se inveleste bine in folia de aluminiu, se pune in tava unsa si se dau la cuptor pentru 40 minute la 160 grade.

Pasta de tomate se amesteca cu putin sos de soia si se prejeste in putin ulei, apoi se pune peste rulada, iar deasupra se presara patrunjel verde tocat

Este grozav de buna acesta rulada

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose mozaic